Thunderstruck 2 hedelmäpeli: Ilmainen peli ja arvostelu

Pelin kuvaus ja idea

Otsikko, joka esittelee itsensä Microgamingin luoman ensimmäisen luvun jälkeen. Thunderstruck II perustuu edellisen versionsa tapaan Thorin legendaan ja ensimmäisen luvun suuren menestyksen jälkeen kehittäjät pystyivät vain parantamaan paikkaa edelleen. Tämä on 5 kiekon paikka, joka tarjoaa sinulle 243 tapaa voittaa. Se tarjoaa sinulle myös Wildstorm- ja Wild-symbolit sekä ilmaiset spin-bonukset, joita kaikki rakastavat. Thorin ansiosta voit voittaa jättipotin, joka voi nousta jopa 10 000 kolikkoon. Jos rakastat tämänkaltaisia elokuvia, satuja ja sarjakuvia, et tule pettymään Thunderstruck II: lle.

Symbolit

Thunderstruck II yhdistää pohjoismaisten legendojen hahmot. Itse asiassa löydät Thorin, Loki le Valchirien, Odinon ja kaiken tämän Microgaming-kehittäjien luoman sensaatiomaisen HD-grafiikan ansiosta. Kaikkien näiden hahmojen voimat ja aseet tekevät tästä korttipaikasta ainutlaatuisemman kuin koskaan. Thorin vasara on välttämätön sekä suurten palkintojen voittamiselle että sankarille itselleen. Kaikki symbolit ovat klassisten pokerikorttien mukaisia. Ääniraita seuraa täydellisyyttä Valhalla-alueen asukkaiden maagisessa maailmassa ja antaa sinulle aina tunteen, että jotain voi tapahtua milloin tahansa erinomaisten äänitehosteiden ja hyvin hoidettujen animaatioiden ansiosta. Kun puhumme Thunderstruck Ii: stä, olemme todellisen mestariteoksen edessä tässä maailmassa.

maksut

Thunderstruck II tarjoaa sinulle 243 tapaa voittaa 5 kiekollaan, mutta ensin sinun on päätettävä, kuinka paljon panostaa. Minimi on 30 senttiä 15 euroon / peli. Et voi päättää rivien lukumäärästä, vaan sen sijaan voit päättää panostavien kolikoiden määrän, korkeintaan 10. Voit myös käyttää automaattisen pelin vaihtoehtoa kokeneemmille pelaajille. Jokainen voitto, jonka ansaitset ja jossa Wild-symboli esiintyy, kaksinkertaistetaan. Voit myös nauttia satunnaisesti annetusta Wildstorm-vaihtoehdosta, joka voisi täyttää rullat villillä symboleilla, jotka antavat sinulle eeppisiä voittoja. Kolmella tai useammalla Hammer-symbolilla (Mjölnir) pääset suuriin pyöräilyhalleihin. Thunderstruck II on paikka, jolla ei ole mitään tekemistä sarjakuvien kanssa, vaan paljon enemmän elokuvan kanssa sen poikkeuksellisten grafiikoiden ja ominaisuuksien vuoksi.