Suuri Galaxy Grab-hedelmäpeli: Ilmainen peli ja arvostelu

Pelin kuvaus ja idea: The Great Galaxy Grab-hedelmäpeli

Rakkaus tieteiskirjallisuutta The Great Galaxy Grab -automaatissa. Microgaming tarjoaa sinulle 5 kiekon, 25 voittolinjan kolikkopelin, joka hyödyntää taitojasi ja onnea. Tätä varten sinulla on myös Scatter- ja Wild-symbolit käytettävissä monistamaan mahdollisuus sulkea yhdistelmiä The Great Galaxy Grab -sovelluksella. Ilmaiset kierrokset ja kertoimet lisäävät voittojasi huomattavasti saadaksesi 45 000 euron enimmäis jättipotin.

Symbolit

Vain monet ihmiset ovat tieteiskirjailijoita, mutta joka tapauksessa Suuri galaksi-tarttuja saa sinut pääsemään maailmaan, joka ei epäonnistu sinua. Monet tämän teeman innoittamat lähtö- ja saapumisajat tekevät sen tekemällä symboleista mahdollisimman tyylillisiä sarjakuvatyylillä. Kun olet tullut heidän maailmaansa, siitä ei ole helppoa poistua. Suuri Galaxy -kaappaus voidaan pitää yhtenä näistä kolikoista. Joskus ei ole helppoa valita paikkaa, jolla viettää aikaa, verkossa on saatavana monia lähtö- ja saapumisaikoja, ja grafiikat ovat aina parannetut sekä ääni, mutta kun kyse on Suuresta galaksista tarttujasta, huomaat heti, että jokainen merkki tällä korttipaikalla on oma sielu. On selvää, että myös symboleilla on erilainen merkitys ja ne auttavat sinua lisäämään kassaasi. Siellä on runsaasti villi-symboleja (pelin logo). Voit korvata tämän symbolin toisillaan saadaksesi voittavia yhdistelmiä (et voi korvata Scatter-symbolia), jotka myös kaksinkertaistuvat niiden arvossa. Scatter-symboli on kaunis teräsharja, joka tarjoaa sinulle 10 ilmaiskierrosta tai kertoimen.

maksut

Suuri Galaxy Grab -paikka pelataan enintään 25 voittolinjalla ja voit lyödä vetoa 1 sentistä 25 senttiin. Jos haluat lyödä vetoa isommista voitoista, sinulla on mahdollisuus panostaa korkeintaan 20 kolikkoa. Näiden mahdollisuuksien ansiosta sinulla on laaja valintamahdollisuus sijoitussuunnitelmasi mukaan. Kaikki pelaajat haluaisivat pääsyn Space Chase -bonuspeliin. Täällä sinun on matkustettava avaruutta jahtaavilla kappaleilla galaktisissa paikoissa, ja jokainen sijainti antaa sinulle erilaisia palkintoja enintään 45 000 kolikolla. Great Galaxy Grab -paikasta voi helposti tulla suosikki slotti, jos ymmärrät sen dynamiikan täydellisyyteen.

Rakkaus tieteiskirjallisuutta The Great Galaxy Grab -automaatissa. Microgaming tarjoaa sinulle 5 kiekon, 25 voittolinjan kolikkopelin, joka hyödyntää taitojasi ja onnea. Tätä varten sinulla on myös Scatter- ja Wild-symbolit käytettävissä monistamaan mahdollisuus sulkea yhdistelmiä The Great Galaxy Grab -sovelluksella. Ilmaiset kierrokset ja kertoimet lisäävät voittojasi huomattavasti saadaksesi 45 000 euron enimmäis jättipotin.

Symbolit

Vain monet ihmiset ovat tieteiskirjailijoita, mutta joka tapauksessa Suuri galaksi-tarttuja saa sinut pääsemään maailmaan, joka ei epäonnistu sinua. Monet tämän teeman innoittamista lähtöpaikoista tekevät sen tekemällä symboleista mahdollisimman tyylillisiä sarjakuvatyylillä, ja kun olet tullut heidän maailmaansa, siitä ei ole helppoa poistua. Suuri Galaxy -kaappaus voidaan pitää yhtenä näistä kolikoista. Joskus ei ole helppoa valita paikkaa, jolla viettää aikaa, verkossa on saatavana monia lähtö- ja saapumisaikoja, ja grafiikat ovat aina parannetut sekä ääni, mutta kun kyse on Suuresta galaksista tarttujasta, huomaat heti, että jokainen merkki tällä korttipaikalla on oma sielu. On selvää, että myös symboleilla on erilainen merkitys ja ne auttavat sinua lisäämään kassaasi. Siellä on runsaasti villi-symboleja (pelin logo). Joten voit korvata tämän symbolin toisillaan saadaksesi voittavia yhdistelmiä (et voi korvata Scatter-symbolia), jotka myös kaksinkertaistuvat niiden arvossa. Scatter-symboli on kaunis teräsharja, joka tarjoaa sinulle 10 ilmaiskierrosta tai kertoimen.

maksut

Suuri Galaxy Grab -paikka pelataan enintään 25 voittolinjalla ja voit lyödä vetoa 1 sentistä 25 senttiin. Jos haluat lyödä vetoa isommista voitoista, sinulla on mahdollisuus panostaa korkeintaan 20 kolikkoa. Näiden mahdollisuuksien ansiosta sinulla on laaja valintamahdollisuus sijoitussuunnitelmasi mukaan. Kaikki pelaajat haluaisivat pääsyn Space Chase -bonuspeliin. Täällä sinun on matkustettava avaruuteen jahtaavilla kappaleilla gala-paikoissataktiikat ja jokainen sijainti antavat sinulle erilaisia palkintoja enintään 45 000 kolikolla. Great Galaxy Grab -paikasta voi helposti tulla suosikki slotti, jos ymmärrät sen dynamiikan täydellisyyteen.