Raha -automaattipelit

poytapelit

Online -kolikkopelit tarjoavat grafiikkaa ja ääntä, jotka ovat verrattavissa parhaisiin menestyselokuviin. Jotkut ovat humoristisia, kun taas toiset ovat dramaattisia, mutta ne kaikki tarjoavat paljon viihdettä lukiessasi niitä. Vaikka Internet –kolikkopelien pelaamisen oppiminen ei ole vaikeaa, pelissä on oltava useita näkökohtia, jotka sinun pitäisi tuntea, jotta saat parhaan mahdollisen nautinnon pelaamisesta.

Ajattele pankkikassasi (kuinka paljon rahaa olet valmis käyttämään viihteeseen), kuinka paljon vaihtelua pelityylisi kestää ja kuinka monimutkaisen haluat pelisi olevan, kun päätät, mitä etsiä hyvästä online -kolikkopelistä. Käymme läpi Internet -lähtöihin liittyvää terminologiaa ja käsitteitä varmistaaksemme, että saat kaiken irti niiden pelaamisesta.

Mitä kelat ja voittolinjat ovat? Kuinka saat maksun?

Kaikissa kolikkopeleissä, oli niitä sitten verkossa tai offline -tilassa, on pyörivät rullat, jotka pyörivät jokaisen kierroksen aikana. Monissa peleissä on viisi rullaa, mutta voit myös löytää pelejä, joissa on kolme, seitsemän tai jopa yhdeksän rullaa mieltymystesi mukaan. Voittolinjat ovat useita symbolirivejä, jotka ilmestyvät rullille ja maksavat, kun pääset voittaneeseen symboliyhdistelmään; näitä viivoja kutsutaan voittolinjoiksi. Kolikkopelissä voi olla vain kolme voittolinjaa tai jopa 100 voittolinjaa valmistajasta riippuen. Voittolinja voi olla suora viiva, joka kulkee kaikkien rullien poikki, tai se voi ottaa erilaisia ​​muotoja (esim. Pystysuunnassa yhtä rullaa pitkin, siksakilla useiden rullien poikki).

Kun pelaat online -kolikkopeliä, voittolinjojen määrä on tärkeä, koska panoksesi asetetaan peitettavien rivien määrän perusteella. Yleensä on suositeltavaa pelata enimmäismäärä voittolinjoja suurimmalla panostetulla rahasummalla (sillä silloin maksusi on suurin ja lisävoittolinjat aktivoidaan yleensä jokaisen panostamasi kolikon kanssa). Tämän vuoksi sinun on oltava tietoinen summasta, jonka jokainen kierros maksaa sinulle.
hajaantua
Hajontamerkit maksavat, kun kaksi tai useampi esiintyy missä tahansa ruudulla riippumatta siitä, näkyvätkö ne pelin voittolinjalla vai eivät. Ne voivat toimia erikoiskertoimena, tuplata, kolminkertaistaa tai lisätä voittoasi kokonaispanoksellasi. Heillä on mahdollisuus aktivoida ilmaiskierroksia tai bonuspelejä.

Villi

Wild -symbolit ovat symboleja, jotka voivat ilmestyä rullille ja korvata muut symbolit. Kun kolikkopelin wild -symboli tulee näkyviin, sitä voidaan käyttää yhdessä sen vieressä olevien muiden symbolien kanssa voittavan symboliyhdistelmän muodostamiseksi. Joissakin online -peleissä ne jopa maksavat, jos he eivät ole voittolinjalla maksun tekohetkellä. Kun osutat voittavan yhdistelmän, ne voivat toimia myös erityisenä kertoimena, mikä lisää voittoasi kaksi, kolme tai jopa neljä kertaa tilanteen mukaan. Useimmissa tapauksissa wild -symboleja ei voi käyttää hajontasymbolien korvaamiseen.

Maksutaulukot ilmoittavat voiton määrän. Slots Paytable Ennen kuin aloitat online -kolikkopelien pelaamisen, sinun tulee aina tarkistaa voittotaulukko, koska se sisältää pelistä kriittistä tietoa. Maksutaulukko näyttää nimensä mukaisesti, kuinka monta kolikkoa voittaa eri voittolinjojen ja symbolien yhdistelmillä. Napsauttamalla maksutaulukkoa tai näytön Ohje -painiketta saat sinut kyseiselle tietosivulle.

Voittotaulukko näyttää kaikki erilaiset symbolit, jotka löytyvät rullilta, ja luettelee maksut, jotka voidaan ansaita laskemalla tietty määrä symboleja voittolinjalle. Se osoittaa myös, mitkä symbolit ovat villi, mitkä ovat hajontaa ja mitkä symbolit voivat laukaista erityisiä bonuskierroksia. Muista, että joillakin symboleilla on korkeammat voitot kuin toisilla, joten ole valikoiva symboleja valitessasi. Suurempi voittojen jakautuminen osoittaa, että pelissä on suuri varianssi (eli voittamasi tai häviämäsi summat ovat suurempia), kun taas tasaisempi voitto symboleissa osoittaa konservatiivisempaa lähestymistapaa pelin pelaamiseen (pienemmät voitot ja myös pienemmät tappiot).
Bonuspeleissä on kyse suuresta rahasta.

Monilla online -kolikkopeleillä on erityisiä bonuskierroksia, jotka käynnistyvät, kun tietyt symboliyhdistelmät yhdistetään peliin. Lisäkolikoita voi ansaita osallistumalla bonuspeleihin, jotka ovat yleensä viihdyttäviä sivupelejä, jotka eivät edellytä lisäpanoksen asettamista. Bonuspelin säännöt voidaan kuvata voittotaulukossa tai linkki toiseen pelin kuvaavaan näyttöön voidaan antaa.

Ilmaiskierrokset ovat erittäin arvokkaita, joten älä unohda niitä.

Ilmaiskierrokset voidaan laukaista laskeutumalla tietyille symboliyhdistelmille taululla. Näin voit tehdä lisäkierroksia ilman lisäpanoksia. Ilmaiskierroksen voitto voi kuitenkin vaihdella, mutta sen määrää usein edellisen panoksesi panos (kolikoiden panos ja aktivoitujen voittolinjojen määrä).
Yrittää

panostaa mahdollisimman paljon.

Nettiautomaatit on tyypillisesti varustettu painikkeella, jonka avulla voit asettaa suurimman mahdollisen panoksen yhdellä kierroksella. On tärkeää ymmärtää, miten peli, johon osallistut, kohtelee maksimipanosta. Esimerkiksi jotkut progressiiviset peliautomaatit myöntävät suurimman jättipotin suurimman panoksen asettamisesta, jotkut pelibonukset perustuvat enimmäispanoksen asettamiseen, ja joskus useampien kolikoiden panos lisää pelaamisen taajuutta. Vaihtoehtoisesti muut Internet -kolikkopelit voivat maksaa voiton yksinkertaisen laskennan perusteella panostettua kolikkoa kohden maksetusta summasta, jolloin enimmäispanoksen asettamisesta ei ole hyötyä.